GENERELLE PC bruger tips og tricks Se også vores side om IT-sikkerhed

Hvordan passer man på sin bærbare PC (i gennemsnit lever en bærbar kun 3 år) - For teenage-drenge holder den normalt ikke så længe - så der anbefaler vi, at der tegnes en forsikring for skole-PC'er - som vi evt. kan formidle hos USG www.edbforsikring.dk NB! skal tegnes inden 14 dage efter køb

Gode printer tips

Oversigt over programmer (Free-(gratis)/shareware der kan være nyttige

Tastatur-genveje - brug dem - og spar på "muse - armen"

NB! W-tast er tasten mellem Ctrl og Alt - også kaldet windows-tasten findes ikke på nogle ældre tastaturer

Tastatur-genveje - i Internet Explorer

Yderligere information ring 8612 6047 eller send mail til post@jsf.dk
Husk at vores timepris er kun kr. 500,- ex. moms for basis IT-kompetence

<< Til toppen  ||   << Tilbage til supportmenu  ||  << Tilbage til forsiden